verbindt wie mee wil blijven bewegen

Bekijk hier gezamenlijke antroposofische agenda


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Michaëldagen 2016

22 september 2016 @ 11:00 - 25 september 2016 @ 16:00

€75,

De initiatiefkracht van mensen die op een verantwoorde en duurzame manier met de wereld willen omgaan lijkt in de huidige tijd steeds groter te worden. De zelfstandigheid en moed die het vraagt om buiten de gebaande paden een weg bewandelen werpt zijn vruchten af in hoe wij met de natuur, de cultuur en elkaar en onszelf omgaan. Er is nog een lange weg te gaan en tegelijkertijd zijn er prachtige initiatieven te vinden in onderwijs, landbouw, economie, zorg, architectuur en in de verschillende kunstvormen.

‘Hoe wil ik in de wereld staan in relatie tot de natuur, mijn medemens en de toekomst’

Dat lijkt een vraag die past bij de huidige tijdgeest. Om ons met deze vraag uiteen te zetten willen we ook dit jaar, middels actieve werkgroepen, voordrachten, samen eten, dans, muziek, filosofie, theater, beeldende kunst, meditatie, schrijven, natuur en in stilte zijn, rond de tijd van het Michaëlfeest samenkomen.

Een lang weekeind, van 22 tot 25 september 2016 zullen we meer dan 200 mensen, tussen de 16 en 36, die geïnteresseerd zijn of zich verbonden voelen met dit thema verwelkomen op de prachtige Paasheuvel in Vierhouten. Per dag behandelen we de thema’s; natuur, cultuur, mensenkracht en als overkoepelend thema de tijdgeest en hoe onze verhouding daartoe is.

We overnachten op het kampeerterrein in eigen tentjes (voor degenen die dat willen zijn er ook stapelbedden) in Vierhouten. Dit terrein is omringd door de natuur van de Veluwe. Voor deelnemers die niet in de gelegenheid zijn om alle dagen bij te wonen is er de mogelijkheid om aan te melden voor een deel van het evenement.

De Michaëlweek is een initiatief van Vrijeschool Pabo (voorheen Helicon) en de Antroposofische Vereniging. De Warmonderhof sluit zich dit jaar ook aan.

Voor meer informatie, neem contact op of volg ons op Facebook.

Klik hier om je aan te melden

Gegevens

Begin:
22 september 2016 @ 11:00
Einde:
25 september 2016 @ 16:00
Kosten:
€75,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
michaeldagen.nl

Locatie

De Paasheuvel
‘t Frusselt 30
Vierhouten, 8076 RE
+ Google Maps
Telefoon:
0577 – 411 336